ALBA

център за лазерна епилация

Лазерна епилация на външни бикини или пълен интим!

Бикини зоната е най-предпочитаната зона за обезкосмяване през цялата година.

С най-мощният диоден лазер Elysion Pro сезоните и тена на кожата не са проблем.

За безупречните резултати е необходимо да следваш нашите съвети:

– 3 дни преди и след процедурата да не излагаш на пряка слънчева светлина или солариум третираната зона

– да обръснеш мястото, което ще се третира 1 ден по-рано.

В никакъв случай не използвай епилатор, кола маска или пинсета.

Косъмът не трябва да се отскубва от корена, тъй като лазерната епилация е процедура, с която се унищожава косменият фоликул.

– задължително след процедурата върху третирана зона се нанася висок фактор слънцезащитен крем.

Често зона бикини е неудобна за обсъждане. В A&B Beauty studio ще ти помогнем да забравиш за тези притеснения. По време на безплатната консултация нашите висококвалифицирани терапевти ще те запознаят подробно с предстоящата процедура и ще ти отговорят на всички твои въпроси.

Ще определят фототипа на твоята кожа и морфологията на твоите косми ( цвят, гъстота и дебелина ) По време на консултацията ще получиш информация относно броя препоръчителни процедури ( 6 – 8 ), както и съвети как да се грижиш за третирана зона след процедурата. За максимален ефект трябва стриктно да спазваш графика определен от нашите терапевти на последващите процедури.

Външни бикини

Външните бикини са зоната, която се намира извън линията на бельото. Лазерната епилация на тази зона третира окосмяването на до 3 см извън тази линия като ти осигурява съвършено гладка кожа за години напред.

Пълен интим

Пълният интим е с по-голяма площ в сравнение с външните бикини. Освен бикини зоната включва още пубиса, лабиите и перианалната област. Огромното предимство на лазерната епилация в тази зона е, че няма никакви странични ефекти и опастност за твоето здраве.

С иновативната охлаждаща система на апликатора “Crystal freeze”, процедурата е безболезнена и комфортна.

Процедурата на тези зони и е кратка: външни бикини ( 10 мин ), пълен интим ( 20 мин )

Въпреки че това са най-нежните зони от твоето тяло, след процедурата няма възстановителен период и можеш веднага да продължиш с ежедневните си задачи.

Запиши час за безплатна консултация

ВИЖТЕ ОЩЕ…

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги?

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги? Поради изключителната сложност на човешкия организъм и това, че сме създадени все

Прочетете повече »