A&B

Beauty studio

Лазерна епилация – ключа е в подготовката

Как да се подготвим за лазерната процедура?
Първото нещо, което е необходимо да се направи преди процедура  лазерна епилация е да се обърнете към висококвалифициран терапевт. По време на консултацията специалистът ще направи индивидуален анализ на Вашия тип кожа, ще Ви обясни как ще протече процедурата и как да се грижите за третитана зона след това.

За постигане на желания резултат е необходимо да се следват стриктно съветите на терапевта.

Забравете за излагане на  директна слънчева светлина или сулариум 3 дена  преди и след процедурата. Не нанасяйте лосион за изкуствен тен върху зоната за третиране две седмици преди процедурата. Депигментиращи кремове могат да се нанасят върху силно пигментирана кожа до един месец преди процедурата.

Не правете никакъв  пилинг или ексфолация поне една седмица преди самата процедура.

Месец преди процедурата ще трябва да спрете  обезкосмяването с кола маска, епилатор или пинсета. Причината затова е, че по време на третиране на желаната от Вас зона,  косменият фоликул трябва да е непокътнат.
Задължително информирайте терапевта ако приемате редовно някакви лекарства или ако използвате кремове от медицински характер.
24 часа преди процедурата премахнете космите само чрез бръснене. Внимателно избръснете всички участъци на тялото, на които предстои третиране. Диодният лазер Elysion-Pro работи с уникалната технология USP (ултра къс импулс). Този метод на работа позволява импулсът да се фокусира директно върху косменият фоликул. Това осигурява висока ефективност на лазерната епилация.
24 часа преди и след процедурата не нанасяйте козметика на зоната, която ще се третира. Някой козметични продукти съдържат спирт или киселини, които могат да предизвикат неприятна реакция на кожата.
Спазвайте стриктно съветите на Вашия терапевт за грижите на Вашата кожа преди и след процедурата. Резултатът – безуречно гладка кожа за дълги години.

 

                                                                 Запиши час за безплатна консултация

ВИЖТЕ ОЩЕ…

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги?

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги? Поради изключителната сложност на човешкия организъм и това, че сме създадени все

Прочетете повече »