ALBA

център за лазерна епилация

Лазерна епилация за мъже

Лазерната епилация е идеален начин за премахването на нежеланото окосмяване и при съвременните мъжете. Процедурите позволяват на силния пол да се сбогуват завинаги с ежедневното бръснене по тялото и лицето.  Колата маска и тримера са временно решение, което отнема много от Вашето време и има краткотраен ефект, а резултатите от бързорастящите косми предизвикват сърбеж и неприятно усещане от кожните раздразнения.  A&B Beauty studio e мястото , където ще Ви помогнем за кратко време да подобрите състоянието на Вашата кожа. Лазерната епилация обхваща големи учатъци  от Вашето тяло като гръб, гърди, рамене и кръст, които може да се окажат труднодостъпни и неудобни.

ПРЕДИМСТВА НА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ

Копринено гладка кожа без кожни обриви и раздразнения

Кажете СТОП на бръсненето, епилирането или колата маска. Остарели методи за обезкосмяване, свързани с много болка, раздразнения и белези по Вашата кожа.

Без странични ефекти

Процедурите извършвани в ALBA са абсолютно безвредни за Вашето здраве и кожа.

Дълготраен ефект

Това което ще получите след всяка една сесия с диодния апарат Elysion-PRO – много години перфектна кожа, без никакви несъвършенста.

Спестява време и пари

Насладете се на свободното си време, за да се отдадете максимално на Вашите любими занимания през всеки сезон от годината.

Стъпки на процедурата

По време на безплатната консултация се обсъжда Вашето здравословно състояние, за да сме сигурни, че процедурата ще е абсолютно безопасна и напълно ефективна. Ако приемате медикаменти или сте алергични, незабвно трябва да информирате своя терапевт. Нашият екип  ще Ви обяснят подробно стъпка по стъпка как ще протече процедурата, а Вие ще можете да зададете всички въпроси които имате.

Пет дни преди процедурата мястото, което ще се епилира не трябва да се излага пряко на  слънчева светлина или сулариум. От 12 до 24 часа преди процедурата трябва гладко да обръснете зоната, която ще се третира, за да се избегнат кожни раздразнения.

По време на процедурата Вашият терапевт ще нанесе обилно охлаждащ гел, който е задължителен, а след това с апликатора започва да третира космените фоликули на желаната от Вас зона. След приключване на процедурата епилираното място се почиства от гела и се намазва с висок фактор слънцезащитен крем.

Стъпки на процедурата

Избягвайте слънцето за няколко дни и нансяйте на третиранети зони слънцезащитна козметика. Не се препоръчва след всяка една процедура да използвате епилатор, пинсета или кола маска, с които да отскубвате косъма от корена.

Препоръчваме Ви да следвате стриктно съветите на нашите терапевти , за да постигнете отличния резултат, който ALBA Ви гарантира.