Alba
център за лазерна епилация
BulgarianEnglish

Лазерна епилация за съвременният мъж

ЗА ПОВЕЧЕТО МЪЖЕ ДУМАТА „ЕПИЛАЦИЯ“ НАВЯРНО Е ТАБУ. КОГАТО ОБАЧЕ ВРАТОВРЪЗКАТА И ЯКАТА НА РИЗАТА ЗАПОЧНАТ ДА ВИ ДРАЗНЯТ, ДА ОБРАЗУВАТ ОБРИВИ, КОИТО Е ТРУДНО ДА СКРИЕТЕ, „ЕПИЛАЦИЯ“ СЯКАШ ЗВУЧИ ПО-ПРИЕМЛИВО.

Дали някога сте се замисляли че бръсненето не е единственият метод, с който можете да отстраните окосмяването по брадата и тялото, които толкова много ви пречат?

Всъщност бръсненето се оказва доста неефективен метод, не решава проблема с обрива и дразни кожата.Най-ефективният, бърз и безболезен начин е лазерната епилация. Това е така, за по-малко от 5 мин. ще се отървете от окосмяването по лицето, яката и вратовръзката няма да ви дразнят вече и да ви създават дискомфорт.

Процедурата е абсолютно безболезнена, усеща се леко боцкане и затопляне на третираната зона. Ефектът ще ви изненада приятно, дълги години гладка кожа без нужда от самобръсначка.Самата процедура е с трайност от 2мин. до 40мин. в зависимост от големината на зоната която се третира.

Elysion Pro е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата. Elysion-Pro е проектиран така, че да позволява да се избират различни дължини на вълната. По този начин е осигурена отдавна търсената гъвкавост и прецизност. Именно заради тези му качества той е обявен за най-добрият апарат в своята категория от престижното професионално списание за естетика Vida Estética. Лазерът работи с технология USP (Ultra Short Pulse – Ултра Къс Импулс). Тя  прави възможно доставянето на ултра къси импулси от 3 ms до косъма. Тези импулси достигат оптималната температура, за да унищожат космения фоликул без да нараняват кожата. Апликаторите на Еlysion-Pro са снабдени със система Crystal freeze, която служи за охлаждане върха на апликатора. Тя е базирана на TRT (време за термична релаксация), времето, необходимо за понижаване на температурата, получена в резултат на лазерното лъчение.

 

Любопитни факти, които трябва да знаете лазерната епилация.

Диодният лазер Elysion Pro произвежда импулс който се улавя от меланина в косъма и отвежда топлината до луковицата на косъма.За много кратко време тя се загрява с висока температура и буквално се пръска. На мястото на унищожената луковица никога повече не израства нов косъм. Задачата обаче не свършва до тук, защото могат да бъдат унищожени само космите в анагенна фаза (фаза на растеж), които сега започват да растат. Космите в тялото имат още две фази, телогенна (фаза на покой) и катагенна фаза (заспалите косми). Те не могат да бъдат засегнати от импулса и съответно не мога да бъдат унищожени. За това трябва да направите курс от поне 6 процедури с Elysion Pro за постигане на оптимален ефект.

Изисквания преди самата процедура.

Зоните които ще се третират трябва да са обръснати 24 часа преди процедурата. Това се прави за да може косъмът да бъде засегнат от импулса. При кола маска косъмът се отскубва от основата и не може да бъде засегнат от импулса. Не трябва да се използва пинсета или епилатор по същата причина.

Спазвайте графика точно както ви е посъветвал нашият терапевт. Ако не се спазва направеният ви график няма да се постигнат желаните резултати.

 

Запиши час за безплатна консултация

ВИЖТЕ ОЩЕ…

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги?

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги? Поради изключителната сложност на човешкия организъм и това, че сме създадени все

Прочетете повече »