ALBA

център за лазерна епилация

Лазерна епилация за жени

За всяка една жена досадното бръснене или епилиране е една дълга и болезнена процедура, свързана с неприятно усещане и кожни  раздразнения.

Elisyionpic2

Всяка една уважаваща себе си жена, която държи на безупречния си вид не е нужно да си причинява този дискомфорт.С лазерните процедури в ALBA ще Ви помогнем да забравите за обривите по Вашата кожа, неприятните подкожни косми и пегментация. Ще се наслаждавате на гладка и съвършенна кожа всеки ден.

ПРЕДИМСТВА НА ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ

Копринено гладка кожа без кожни обриви и раздразнения

Кажете СТОП на бръсненето, епилирането или колата маска. Остарели методи за обезкосмяване, свързани с много болка, раздразнения и белези по Вашата кожа.

Без странични ефекти

Процедурите извършвани в ALBA са абсолютно безвредни за Вашето здраве и кожа

Дълготраен ефект

Това което ще получите след всяка една сесия с диодния апарат Elysion-PRO – много години перфектна кожа, без никакви несъвършенства.

Спестява време и пари

Насладете се на свободното си време, за да се отдадете максимално на Вашите любими занимания през всеки сезон от годината.

viber_izobrazhenie_2022-01-22_19-23-06-562

Стъпки на процедурата

По време на безплатната консултация се обсъжда Вашето здравословно състояние, за да сме сигурни, че процедурата ще е абсолютно безопасна и напълно ефективна. Ако приемате медикаменти или сте алергични, незабавно трябва да информирате своя терапевт. Нашият екип  ще Ви обяснят подробно стъпка по стъпка как ще протече процедурата, а Вие ще можете да зададете всички въпроси които имате.

Пет дни преди процедурата мястото, което ще се епилира не трябва да се излага пряко на  слънчева светлина или сулариум. От 12 до 24 часа преди процедурата трябва гладко да обръснете зоната, която ще се третира, за да се избегнат кожни раздразнения.

По време на процедурата Вашият терапевт ще нанесе обилно охлаждащ гел, който е задължителен, а след това с апликатора започва да третира космените фоликули на желаната от Вас зона. След приключване на процедурата епилираното място се почиства от гела и се намазва с висок фактор слънцезащитен крем.

Стъпки на процедурата

Избягвайте слънцето за няколко дни и нанасяйте на третираните зони слънцезащитна козметика. Не се препоръчва след всяка една процедура да използвате епилатор, пинсета или кола маска, с които да отскубвате косъма от корена.

Препоръчваме Ви да следвате стриктно съветите на нашите терапевти , за да постигнете отличния резултат, който ALBA Ви гарантира.