Alba
център за лазерна епилация
BulgarianEnglish

Лазерна епилация по време на бременост

Всяка уважаваща себе си жена желае да изглежда добре. В поддържане на външния вид, грижата за кожата е от голямо значение. Усещането за мекота и безупречно гладка кожа – трябва да бъде добре епилирана.

Лазерната епилация предоставя на всяка дама да има кожа като кадифе без никакви кожни раздразнения. Но в живота на всяка една жена има един специален момент, в който поддръжката изисква специално внимание.

Бременността е най-важния и красив етап от живота за всяка дама. През този период тялото преминава през много промени. Промяна във фигурата, хормонални колебания, които усилват окосмяването в зони, на които досега е нямало такова / гърди, корем, лице /. За щастие това окосмяване изчезва няколко месеца след бременността.

В наши дни всяка жена желае да премахне дълготрайно ненужното окосмяване чрез епилация с лазер. За съжаления няма достатъчно проучвания относно това как лазерната епилация влияе на бъдещата майка и плода.

Причини да изчакате:

Най-честата променя в пигментацията по време на бременност е хиперпигментацията. Потъмняването на участък от кожата се слива с цвета на косъма и по този начин импулса по-трудно ще може да бъде насочи към космения фоликул.

За успеха на лазерната епилация цикълът на растеж на космите е от изключително значение. За съжаление хормоните на бременната жена  променят растежните фази на космите.

По време на бременност прагът на болка е изключително нисък, така че дори лек допир може да причини дискомфорт, дразнене и силна болка.

Нашият съвет е: изчакайте докато се роди бебето!

 

 

Запиши час за безплатна консултация

 

ВИЖТЕ ОЩЕ…

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги?

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги? Поради изключителната сложност на човешкия организъм и това, че сме създадени все

Прочетете повече »