ALBA

център за лазерна епилация

Лазерна епилация за Вашите подмишници.

Премахването на космите на подмишниците със самобръсначка, кола маска или епилатор е често срещан метод както при жените така и при мъжете. Метод, който е доста досаден и често болезнен, свързан с враснали косми и кожни раздразнения. Лазерната епилация решава всички тези проблеми и позволява да се радвате дълги години на гладка и свежа кожа. Премахвайки космите на подмишниците Вие намалявате задържането на бактериите, които в съчетание с потта, предизвикват доста неприятна миризма. Трайното премахване на окосмяването в тази зона от Вашето тяло ще Ви избави от тези притеснения дори и в най – горещите дни от годината.Забравете за неприятната телесна миризма и жълтите петна по Вашите дрехи. Бръсненето на подмишниците не изглежда естетично, което може да Ви накара да се чувствате неуверени особено през летните месеци, когато Ви се налага да носите дрехи без ръкав. Затова сега е момента да се възползвате от лазерната епилация, за да се освободите от тези притеснения.

Бръсненето и обезкосмяването с кола маска или епилатор имат доста недостатъци.

Този начин на премахване на нежеланото окосмяване предразполага появата на враснали косми и кожни раздразнения, които често са болезнени и водят до неприятни възпаления, а дори и до нуждата от медицинска помощ. Лазерната епилация с диодния лазер Elysion Pro е трайно, бързо и безболезнено решение с премахването на космите на подмишниците. Процедурата е абсолютно безопасна и комфортна без риск от изгаряне и странични ефекти. За 6 процедури с времетране от 10-15 минути всяка ще кажете СБОГОМ на нежеланите дерматологични проблеми като враснали косми и кожни раздразнения за  много години.

 

Запиши час за безплатна консултация

ВИЖТЕ ОЩЕ…

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги?

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги? Поради изключителната сложност на човешкия организъм и това, че сме създадени все

Прочетете повече »