Alba
център за лазерна епилация
BulgarianEnglish

Предимства на диодната лазерна епилация

Гладката кожа по твоето тяло в наши дни не е лукс, а необходимост. Живеем във време, в което лазерната епилация е напълно достъпна, безболезнена и безвредна.

За ефективността на лазерната епилация от огромно значение има апаратът, с който се извършва процедурата. Затова е много важно да направиш обстойно проучване за него и да се консултираш със специалист преди да започнеш процедурите.

В лазарен център ALBA работим с високия клас апарат Elysion-PRO на испанска фирма Cocoon Medical. Апаратът има иновативна технология, която чрез селективен начин премахва окосмяването като атакува пигмента на космения фоликул (меланин), чрез лазерни импулси. Те причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата. Апаратът е без еквивален до момента и се харектиризира с най-високата пикова мощност, което гарантира до 10-15 години идеално гладка кожа.

Ето и най – важните причини да избереш диодната лазерна епилация!

1. Без болка

Това е нещо, което не е за пренебрегване. Всеки се е сблъсквал с болезнената кола маска или епилатора, които вътрвят ръка за ръка с кожните раздразнения. Особено в по-нежните зони като интим и подмишници кожата се успокоява по-бавно, тъй като има външни фактори, които допринасят допълнително за този дискомфорт. Лазерната епилация с диодния апарат Elysion Pro ще ти помогне да забравиш за това неприятно усещане. Той е подходящ за всеки тип кожа от 1-ви до 6-ти фототип според скалата на Фицпатрик през цялата година – от светла кожа със светъл и тънък косъм, до тъмна кожа с тъмен и дебел косъм. Хора с кожа фототип 1-ви до 4-ти обикновено са най-добрите кандидати за лазерна епилация, защото при тях тя е най-ефективна. Това са хора с много светъл до средно тъмен цвят на кожата и черна, кестенява до светло руса коса.

2. Пестиш пари и време

Лазерната епилация с мощния диоден лазер Elysion Pro е дългосрочна инвестиция за копринено гладка кожа години наред. Замислила ли си се колко пари харчиш за самобръсначки, болезнена кола маска или смяна на старият ти модел епилатор с по- нова марка. А времето, което губиш всекидневно с досадното бръснене или в посещения в козметични салони. Замислила ли се колко време ти отнема да се епилираш. Ако това ти е до болка познато сега е момента да забравиш за всичко това, записвайки си час за процедура в лазерен център ALBA още сега. При нас получаваш безплатна консултация от висококвалифициран терапевт, който ще ти разясни подробно метода на процедурата. А ти само се наслади на приятелската обстановка с чаша ароматно кафе и безупречните резултати още от първата процедура.

3. Целогодишна епилация

Диодният лазер Elysion Pro се отличава с това, че може да третира много ефективно и успешно нежеланото окосмяваме през всеки сезон от годината, дори и през летните месеци, както и кожа с тен. Това, което трябва да направиш да спазваш стриктно съветите на нашия терапервт за начина, по който да подготвиш кожата си преди процедурата и и как да се грижиш за нея след това. Много е важно да спазваш стриктно периода между всяка една процедура.

Зона лице от 30 до 40 дни

Зона тяло от 45 до 60 дни

Зона крака от 60 до 90 дни.

4. Да се чувстваш комфортно в своята кожа.

Използвайки старите методи за обескосмяване почти е неизбежно да не се “ сдобием“ с неприятните враснали косми или пъпки, които са доста неприятен момент. Кожата ти никога не е напълно гладка, а особено в летните месеци често се забелзвят места, които не са добре обезкосмени. Много често това може да те накара да се притесниш когато видиш тези недостатъци. Решението за притесненията около външния ти вид, свързани с неприятните кожни раздразнения и досадни косъмчета е лазерната епилация. Заповядай в лазерен център ALBA, в който ще ти помогнем да се чувстваш перфектно в твоята кожа. Всяка една процедура с диодния апарат Elysion Pro ще ти даде усещане за мека, гладка и сияйна кожа, която ще ти носи самочувствие, което е успеха към всяко твое начинание.

 

Запиши час за безплатна консултация

ВИЖТЕ ОЩЕ…

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги?

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги? Поради изключителната сложност на човешкия организъм и това, че сме създадени все

Прочетете повече »

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!