ALBA

център за лазерна епилация

Знаете ли, че…….

Знаете ли, че …

Някои форми на медицински методи за премахване на нежеланото окосмяване могат да ви избавят за кратко от космите, но не и за дълго. При IPL технологията например са ви необходими между 12 и 14 процедури за задоволителни резултати. С лазерите за епилация резултатите идват след само след 4-6 процедури. Някои лазери са по-подходящи за тъмни кожи, други за светли. Elysion-PRO, смятан за Златен стандарт в лазерната епилация, третира всички типове кожи и косми.

 

Знаете ли, че…

Космите по човешкото тяло имат 3 фази на растеж – анаген, когато израстват и са жизнени, теоген, когато се откъсват от космения фоликул и катаген, когато вече да мъртви и падат. Средната продължителност на живота на косъма е около 150 дни.

 

Знаете ли, че…

Преди да започнете лазерна епилация специалист трябва да определи вашия тип кожа. Това става чрез скалата на Фицпатрик за фототиповете. Те са номерирани от първи до шести фототип, като първи фототип са най-светлите хора с руса коса, сини очи и много бяла кожа. Шести фототип са най-тъмните хора – негрите, които имат много тъмна кожа, тъмна коса и очи. На база на фотопита се определят и параметрите по които ще бъда настроен апарата, за да третира конкретно вашите косми.

 

Знаете ли, че…

80% от пациентите споделят, че лазерната епилация, която са си направили с Elysion-PRO  е била дълготрайна и им е отнела само 4-6 процедури.

Време е да опитате и вие.

 

Запиши час за безплатна консултация

ВИЖТЕ ОЩЕ…

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги?

Работи ли наистина и възможно ли е лазерната епилация да ни отърве от косъмчетата завинаги? Поради изключителната сложност на човешкия организъм и това, че сме създадени все

Прочетете повече »